Houten tub

Hout is helemaal hot!Een privé wellness-ruimte zou deze badkamer mogen heten. Alle ingrediënten voor ontspanning zijn aanwezig. Een moderne inloopdouche met luxe regendouche. Een houten tub waar je tot aan je schouders in kunt zakken en je heerlijk kan genieten van een ontspannend bad. Een design radiator waar je verwarmde handdoek gedienstig op je wacht. De ruime wastafel wordt niet onderbroken door een opbouwkraan, maar is compleet afgemaakt met driedelige inbouwkraan uit de wand.

Wit Wit Wit
 
Sereen design is de definite van deze ruimte Deze ruimte heeft al een royale maat, maar door de witte inrichting lijkt hij nóg groter. Van alle gemakken voorzien, kortom middels deze renovatie maak je van daaglijkse routine een ritueel waar je iedere keer weer van geniet!

Alles past
 
Door goed design en vakkundig installatiewerk zijn alle gewenste en benodigde elementen in deze ruimte verwerkt. De boven het bad geformeerde nissen bieden de benodigde bergruimte terwijl het tegelijkertijd het oog streelt. Er is zelfs ruimte voor twee wastafelkranen zodat tijdens het spitsuur ieder toch terecht kan.

Spelen met ruimte en lijnen
 
Het eerste wat direct in het oog springt zijn de strakke lijnen die van de vloer omhooglopen naar de wand. Het tegelwerk is hier van te voren goed uitgezet en daardoor is het aanzicht modern en ruim. De lange wand showt niet alleen de verdiepte nis, maar verbergt ook onzichtbaar het inbouwmechanisme van het hangend toilet. Een prachtig design voor deze ruimte.
Het eerste wat direct in het oog springt zijn de strakke lijnen die van de vloer omhooglopen naar de wand.
Het tegelwerk is hier van te voren goed uitgezet en daardoor is het aanzicht modern en ruim.
De lange wand showt niet alleen de verdiepte nis, maar verbergt ook onzichtbaar het inbouwmechanisme van het hangend toilet.
Een prachtig design voor deze ruimte.

Blauw geblokt
 
Blauw geeft rust en in combinatie met de glanzende dambordvloer is deze italiaanse badkamer helemaal af. In de douche zijn 2 plancetten geformeerd voor extra comfort en gemak. Geen stalen rekjes aan de wand, gewoon lekker glad.
Blauw geeft rust en in combinatie met de glanzende dambordvloer is deze italiaanse badkamer helemaal af. In de douche zijn 2 plancetten geformeerd voor extra comfort en gemak. Geen stalen rekjes aan de wand, gewoon lekker glad.

Een bad en douche in één
 
Je wil zo je douche in kunnen lopen, maar je wil ook weleens lekker in bad kunnen. Helaas is daar niet altijd de ruimte voor... Dankzij dit stukje ontwikkeling in afsluitingstechniek kun je beide hebben! Deze deur kan zowel als douchedeur en badwand dienen. Mooi opgelost, kijk zelf maar.....