Stucwerk
 
Bij goed stucwerk is een vakman te herkennen aan een glad afgewerkte wand. Waarbij strijklicht zoals langs deze kolom met spotlicht erboven geen oneffenheden vertoont.

Glad stucwerk, strak tegelwerk
 
Dit gladde stucwerk is mooi in harmonie met de moderne elementen in deze badkamer. Door het sfeervolle gemeleerde mozaiek wordt de witte wand speels gebroken. Er is exact rekening gehouden met de verdeling zodat de designradiator goed tot zijn recht komt. En een transparant douche scherm zorgt ervoor dat de ruimte optisch niet verkleind wordt.

Optisch indelen
 
De licht inval is in deze badkamer optimaal benut door het gebruik van glazen bouwstenen, modern afgewerkt met geborsteld rvs. door de speciale tegelverdeling zijn de wastafel en het urinoir optisch in aparte segmenten ingedeeld. Ook het planket boven de dubbele wastafel is zo transparant mogelijk gehouden om het effect van het tegelwerk niet te onderbreken.Echt vakmanschap is hier duidelijk aanwezig

Akoestisch plafond Technische Unie Delft
 
Het plaatsen van deze platen is op zich al een hele kunst, aangezien het heel nauw luistert. Voor een perfect resultaat is de kwaliteit en precisie van het afwerken bestaande uit afplakken, stuken en schuren van essentieel belang. In deze ruimten is namelijk de grootste vijand van elke stukadoor ruimschoots aanwezig, namelijk strijklicht!!!

Hotel Van der Valk
 
De sprinkler installatie had de reeds opgeleverde, akoestische plafonds geruïneerd, net twee weken voor de officiële opening van dit van der Valk Hotel. Ook nog eens in de vakantieperiode, dus een gebrek aan mankracht en oplopende spanning. Wij werden ingeschakeld om in zeer korte tijd deze specialistische plafonds van ruim 200m2 met de nodige hoogte verschillen en rondingen te herstellen, zodat ze weer als nieuw zouden zijn. Wij gingen deze uitdaging graag aan en met succes en de persoonlijke complimenten van meneer van der Valk zelf! Ons team kreeg zelfs een rondleiding van hem van de machinekamer tot de suites aan toe en tot slot nog een goeie bak van der Valk koffie.