top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Wat is de eerste stap voor badkamerrenovatie?

Renoveren begint met oriënteren. Neem daarom contact op met Ferbo Montage, dan wordt een vrijblijvend bezoek gepland bij jou aan huis. We meten de ruimte dan voor je in en bespreken je wensen, bekijken de technische haalbaarheid ervan en geven waardevolle tips en advies. Dan wordt er een bezoek ingepland bij een van de toonzalen bij jou in de buurt. Voor elke portemonnee is er wel een idee, dus neem de tijd en laat je inspireren. Er staat dan exclusief voor jou iemand ter beschikking die al je vragen kan beantwoorden en advies kan geven.

Leveren jullie ook complete badkamers?

Jazeker, wij beheren het totale pakket voor een badkamerrenovatie. In heel Nederland heeft Ferbo scherpe prijsafspraken met de grote erkende badkamer/keuken showrooms en groothandel toonzalen. Vaak na een bezoekje van ons bij je thuis, waar wij je desgewenst tips en advies geven en de ruimte voor je inmeten en kijken naar de technische haalbaarheid ervan, kan je goed beslagen ten ijs naar de leverancier met je schets en voorkennis. Daar wordt je verder geholpen en geadviseerd.

Hoe drinken jullie je koffie?

Wij houden van een bakkie, maar dan wel n goeie bak. Versgemalen espresso, Nespresso, filterkoffie, allemaal lekker, maar we bedanken beleefd voor Senseo.

Ik heb al nieuw sanitair/tegels/keuken/cv-ketel etc aangeschaft. En kreeg een tip om Ferbo te benaderen. Installeren jullie dat dan ook voor ons?

Ja zeker. Wij verzorgen de volledige installering voor jou. Uit ervaring blijkt dat de aangeschafte materialen wel goed gecontroleerd moeten worden door een vakman die gelijk ziet of alles compleet is. Ook zullen we kijken of het technisch haalbaar is om alles te installeren. Dit zorgt voor een soepel verloop en snellere verwerking van je verbouwplannen.

Welke garanties kan ik verwachten?

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die jaarlijks het geleverde werk voor jou controleren en onderhouden! Vraag hier vrijblijvend naar. Wij geven volledige garantie op alle installaties en montages die door ons verricht zijn. Voor je sanitair en tegels gelden de eventuele fabrieksgaranties.

Ik ben zuinig op mijn interieur, zijn jullie dat ook?

Onze ervaring leert dat bij een beetje verbouwing de vloermat, gang en trap letterlijk honderden keren belopen worden, dus voordat wij de werkzaamheden starten, beschermen we vloeren, trappen, looppaden etc, met speciaal daarvoor ontwikkelde protectie middelen.
!TIP: Het is ook raadzaam dat je vóór de aanvang van de werkzaamheden zelf alvast de nodige, kostbare artikelen weg kunt ruimen om de kans op onvoorziene beschadiging te voorkomen.

Hoe doen we dat met het opendoen van de woning of afgeven van de huissleutel?

Doorgaans ben je de eerste dag thuis om de woning open te doen en voor eventueel nog wat kort overleg. Daarna kan de sleutel overhandigd worden. Je hoeft voor onze werkzaamheden geen vrij te nemen. Alles wat we gebruiken hebben we bij ons. Natuurlijk hebben we er niets op tegen om gedurende de dag als echte, ouderwetse bouwlieden, verzorgd te worden met soep of verse appeltaart, die keuze is aan jou.

Roken jullie?

Ons Ferbo-team bestaande uit nette heren en één dame is gegarandeerd rookvrij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in het team representatief en vriendelijk is, ook dat staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen je helaas geen garantie geven op onze soms ongebruikelijke muziekkeuze, er kan afgestemd worden op klassieke radiozenders daar ons werk veel aandacht opeist van ons.

Moet ik erbij zijn tijdens de verbouwing?

Voor ons hoef je geen vakantiedagen op te nemen om thuis te zijn voor de werkzaamheden. NEE, sterker nog, het is bij ons bedrijf de trend aan het worden om de verbouwing te laten doen TIJDENS je vakantie. Voordeel: Geen rommel, geen ongemak en een: "ooooohhhhhh aaahhhhhh wat mooi!" als je thuiskomt.

Is Ferbo een erkend leerbedrijf?

Ja, wij zijn via Savantis een gecertificeerd, erkend leerbedrijf. Wij hebben met maximaal 1 stagiair tegelijk een samenwerkingsverband. Zo kunnen wij de best mogelijke opleiding intern geven, omdat wij het doorgeven van vakmanschap en praktijkervaring erg belangrijk vinden.

bottom of page