top of page

Impressies

Extra opties die leefplezier vergoten

verlaagd plafond spots.JPG

Verlaagd plafond met spots

Wat  geeft nou die glimlach en opgetogen ademteug als je je nieuwe badkamer inloopt? Natuurlijk dat strakke verlaagde plafond met spots. Wat een verademing om dimbaar licht op elke gewenste plek te hebben in plaats van dat ene centrale aan-uit lichtpunt...

Zwart metalen deur

Stoer en minimalistisch zwart metalen douchedeur kun je mooi balanceren met een houttegelvloer.

zwart metalen douchedeur ferbo montage .JPG
wit sereen ferbo montage.JPG

Sereen rustig wit

Sereen design is de definitie van deze ruimte. Deze ruimte heeft al een royale maat, maar door de witte inrichting lijkt hij nóg groter. Van alle gemakken voorzien, kortom middels deze renovatie maak je van daaglijkse routine een ritueel waar je iedere keer weer van geniet!

Houten tub

Hout is helemaal hot! Een privé wellness-ruimte zou deze badkamer mogen heten. Alle ingrediënten voor ontspanning zijn aanwezig. Een moderne inloopdouche met luxe regendouche.
Een houten tub waar je tot aan je schouders in kunt zakken en je heerlijk kan genieten van een ontspannend bad. Een design radiator waar je verwarmde handdoek gedienstig op je wacht. De ruime wastafel wordt niet onderbroken door een opbouwkraan, maar is compleet afgemaakt met driedelige inbouwkraan uit de wand.

tub hout ferbo montage.JPG

Spreekt wat je ziet je aan? Bel ons voor een offerte voor je volgende project.

Contact
bottom of page